Vase termorezistente 

 • Acest set vase yena rotunde de la

  Acest set vase yena rotunde de la Borcam contine 3 vase termorezistente si 3 capace yena, de dimensiuni diferite. Designul deosebit face vasul potrivit pentru mesele festive din familie, dar si pentru gatitul de zi cu zi. Un set de vase termorezistente este folosit pentru gatirea multor feluri de mancare, pentru servire si pastrarea la frigider a alimentelor.

 • Un tiramisu delicios ar putea fi

  Un tiramisu delicios ar putea fi preparat in acest model de vase termorezistente dreptunghiulare fie pentru o petrecere surpriza, fie pentru un rasfat culinar. Desigur, lista de preparete gastronomice ce pot fi pregatite, servite si depozitare in acest vase yena cu manere este lunga, trebuie doar sa va puneti imaginatia la contributie!

 • Gatitul este o arta, iar efortul

  Gatitul este o arta, iar efortul depus de voi merita o prezentare pe masura. Borcam va ofere acest vase termorezistente cu un design atragator cu patratele. Acest model de vase yena cu capac poate fi gasit in diferite dimensiuni. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • Borcan va ofera un vas

  Borcan va ofera un vas termorezistent oala rotund cu manere, care vine insotit de un capac yena cu manere. Aceste vase yena au un design modern, iar utilitatea unei oale yena nu poate contestata prin varietatea de feluri de mancare ce pot preparate la cuptor.

 • Set vase yena standard patrate cu

  Set vase yena standard patrate cu manere, Borcam, compus din 2 bucati, de dimensiuni diferite. Nelipsit din orice bucatarie, acest set de vase termorezistente este folosit pentru gatirea multor feluri de mancare, pentru servire si pastrare la frigider a alimentelor.

 • Adesea, va confruntati cu situatia

  Adesea, va confruntati cu situatia de gati simultan mai multe feluri de mancare. Pentru a economisi timp si pentru a fi mai eficienta, aveti nevoie de acest set de vase yena, ce vine in forme si marimi diferite Borcam va ofera acest set vase yena format din: 1 vas yena oval cu capac yena 1 vas yena dreptunghiular cu manere  1 vas yena rotund cu capac yena

 • Acest set vase yena dreptunghiulare

  Acest set vase yena dreptunghiulare contine 3 bucati si 3 capace yena, de dimensiuni diferite, In plus, aceste vase yena cu capac sunt extrem de practice si va pot ajuta sa economositi timp. Aceste vase termorezistente sunt folosite in principal pentru servire, dar si pentru reincalzirea preparatelor sau chiar gatirea alimentelor in cuptor.

 • O placinta cu carte sau o tarta cu

  O placinta cu carte sau o tarta cu fructe sunt doar cateve exemple culinare ce pot fi pregatite cu succes in acest model de vase termorezistente. Aceste vase yena de la Borcan au pe lateral un model discret si manere, extrem de practice pentru manevrarea alimentelor scoase direct din cuptor.

 • Gatitul de zi cu zi, o masa festiva

  Gatitul de zi cu zi, o masa festiva sau preparerea unui rasfat culinar, toate pot fi realizate prin intermediul acestui vas termorezistent de la Borcam. Vasul termorezistent are un model patrat si se gaseste in dimensiuni diferite. Acest vas yena vine cu un design cu manere mari special conceput pentru a apuca mai bine vasul. 

 • Vase termorezistente cu capac nu ar

  Vase termorezistente cu capac nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie care se respecta. Timpul, cat si efortul depus, pot fi reduse cu ustensilele potrivite.Borcam va ofera vase yena dreptunghiulare, care se gasesc in diferite dimensiuni. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • Un element extrem de util in

  Un element extrem de util in bucatarie este un platou rotund de vase yena, ce poate fi folosit in diferite situatii. Puteti folosi acest vas termorezistent platou pentru a servi aperitive, garnituri, muraturi si prajituri. In plus, puteti depozita fara probleme platoul de la Borcam in frigider.

 • Un gust desavarsit al mancarii

  Un gust desavarsit al mancarii trebuie acompaniat de o prezentare pe masura. Puteti realiza aceste duo de succes prin intermediul acestui vas termorezistent cu un model interesant. Pe langa aspectul estetic, acest model de vase yena are multiple scopuri practice, de la coacerea prajiturilor in cuptor si servirea preparatelor, la depozitarea alimentelor.

 • Borcam va ofera acest set vase yena,

  Borcam va ofera acest set vase yena, format din 2 bucati cu dimensiuni diferite, pentru un proces de gatire rapid si eficient. Aceste vase termorezistente ovale va pot ajuta sa economisiti si din spatiul frigiderului.

 • Fie pentru gatitul de zi cu zi, fie

  Fie pentru gatitul de zi cu zi, fie pentru o ocazie speciala, poti apela cu incredere la ajutorul unor modele de vase yena dreptunghiulare. Daca in bucataria ta exista vase termorezistente cu maner de la Borcam, vei putea pregati cu usurinta tot ce ti-ai propus, de la musaca de cartofi, lasagna, clatite brasovene sau rulade de pui, la cremsnit, amandine, eclere, tiramisu!

 • Acest set vase yena  de la Borcam

  Acest set vase yena  de la Borcam contine 2 bucati, unul standard si unul cu model.  Prin intermediul acestor vase yena dreptunghiulare, puteti explora lumea bucatariei! Sunteti gata de o noua experienta?

 • Poti fi rapid si eficient in gatirea

  Poti fi rapid si eficient in gatirea felurilor de mancare cu ajutorul unor vase yena de la Borcam. Acest model de vase termorezistente vine cu un sistem de vidare, datorita capacului sau special  Prin intermediul sistemului, aerul din interiorul acestor vase yena este eliberat automat si gradat in timpul incalzirii la cuptorul cu microunde. 

 • Ganditi-va ce surpriza ii puteti

  Ganditi-va ce surpriza ii puteti face iubitului sau familiei, daca intr-o seara, cand se intorc acasa, vor primi desertul lor preferat! Pentru a reusit acest lucru, aveti nevoie de un model de vase yena dreptunghiulare. Aprecierea lor va fi pe masura, iar prin utilizarea acestor vase termorezistente ati economit timp si energie!

 • Puteti economi timp si deveni mai

  Puteti economi timp si deveni mai productiva, daca aveti in bucatarie ustensilele potrivite, cum ar fi un set de vase yena cu capace yena. Acest set vase yena rotunde de la Borcam este compus din 2 piese si 2 capace yena, de dimensiuni diferite, perfecte pentru a pune in practica orice idee culinara! 

Showing 19 - 36 of 54 items
Scroll