sticla personalizata 

 • Logo-ul, ce poate contine si

  Logo-ul, ce poate contine si personaje emblematice, reprezinta cel mai important element grafic, care poate transmite si spiritul unui brand. De aceea, obiecte personalizate cu logo'ul firmei, cum sunt aceste pahare sticla, sunt vitale pentru ca acest spirit sa ajunga si la public. In plus, conceptul de pahare pesonalizate va aduce si un plus de valoare la statusul firmei.

 • O unealta publicitara importanta

  O unealta publicitara importanta consta in obiecte personalizate,cum sunt aceste carafe sticla personalizate cu brand'ul firmei.  Aceste carafe sticla vor sugera publicului ca au de-a face cu o firma serioasa, care se bucura de stabilitate si succes.

 • O miscare inspirata pentru

  O miscare inspirata pentru promovarea brandului consta in carafe personalizate cu logo'ul firmei.  Astfel, prin intermediul acestor carafe sticla, publicul va percepe brandul ca fiind unul de notorietate si de calitate.

 • Fotbalul este considerat sportul

  Fotbalul este considerat sportul rege, iar obiectele personalizate cu echipa preferata sunt la mare cautare. Pahare personalizate cu brand'ul firmei pot fi folosite in parteneriate cu diferite puburi sau la evenimente de profil. In plus, aceste pahare sticla pot fi si cadouri excelente. 

 • Pentru a promova spiritul unui

  Pentru a promova spiritul unui brand, trebuie sa fii atent si la modelul de pahare personalizate. De exemplu, poti alege pahare sticla cu picior, personalizate cu brand'ul firmei.  Aceasta alegere va transmite mesajul ca brandul este de calitate, serios si de mare rafinament.

 • O unealta subtila si importanta de

  O unealta subtila si importanta de promovare consta in pahare personalizate. Pentru o companie de vinuri, pahare inalte personalizate constituie o alegere inspirata. Aceste pahare sticla vor transmite mesajul ca brandul are ca principala trasatura, calitatea.

 • Pahar cu picior din sticla, cu un

  Pahar cu picior din sticla, cu un model fin auriu personalizat cu logo'ul firmei. Pahare personalizate de diverse forme si marimi. Logo'ul poate fi de diverse culori si design. Printre clientii nostri se numara brand'uri cu notorietate ca Jim Beam, Don Cafe, Steaua Bucuresti, Dedeman, dar si firme mici. 

 • Pahar din sticla, cu un model auriu

  Pahar din sticla, cu un model auriu deosebit, personalizat cu logo'ul firmei. Pahare personalizate de diverse forme si marimi. Logo'ul poate fi de diverse culori si design. Printre clientii nostri se numara brand'uri cu notorietate ca Jim Beam, Don Cafe, Steaua Bucuresti, Dedeman, dar si firme mici. 

 • Pahar din sticla, cu un model

  Pahar din sticla, cu un model argintiu rafinat, personalizat cu logo'ul firmei. Pahare personalizate de diverse forme si marimi. Logo'ul poate fi de diverse culori si design. Printre clientii nostri se numara brand'uri cu notorietate ca Jim Beam, Don Cafe, Steaua Bucuresti, Dedeman, dar si firme mici. 

 • Pentru un business in domeniul

  Pentru un business in domeniul horeca sunt absolut esentiale halbe personalizate cu logo'ul firmei.  Pe langa promovare, aceste halbe personalizate vor familiariza publicul cu brandul, iar aceasta legatura ii va face pe clienti sa revina cu placere.

 • O companie mare si de renume are

  O companie mare si de renume are variate obiecte personalizate, de la pahare, cani la scrumiere sticla. Scrumiere pesonalizate cu logo'ul firmei arata atentia catre un anumit segment de public, insa pot fi utilizate si la diferite evenimente corporate sau sociale.

 • O miscare inteleapta in domeniul

  O miscare inteleapta in domeniul publicitatii consta in a realiza obiectele personalizate, in concordanta cu profilul companiei. Pe langa aspectul practic, scrumiere personalizate cu logo'ul firmei reprezinta o strategie buna de promovare

 • Toate companii care si-au facut un

  Toate companii care si-au facut un nume in domeniu, au obiecte personalizate, chiar si scrumiere personalizate cu logo'ul firmei.  Puteti alege dintr-o varietate de modele de scrumiere sticla pentru a capta personalitatea brandului.

 • Daca vreti sa transmiteti publicului

  Daca vreti sa transmiteti publicului ca brandul este de renume si serios, utilizati si pahare personalizate logo'ul firmei. Astfel, prin intermediul acestor pahare inalte, veti aduce brandul mai aproape de public.  

 • Pahare mici din sticla personalizate

  Pahare mici din sticla personalizate cu logo'ul firmei. Pahare personalizate de diverse forme si marimi. Logo'ul poate fi multicolor si orice fel de design. Printre clientii nostri se numara brand'uri cu notorietate ca Jim Beam, Lavazza, Steaua Bucuresti, Zvon Cafe, dar si firme mici. 

Showing 37 - 51 of 51 items
Scroll