Vesela Portelan 

 • Fie pentru o zi de nastere, fie

  Fie pentru o zi de nastere, fie pentru o cina de afaceri, o masa are nevoie de un serviciu de masa din portelan, pentru petreceri sau afaceri reusite. Vesela portelan de la Gural este de culoare alba si are un design simplu si rafinat.  Acest serviciu de masa din portelan contine 60 de piese.

 • Vesela portelan alba, cu un design

  Vesela portelan alba, cu un design clasic, nu poate da gres la nici un eveniment, este alegerea sigura si eleganta pentru diferite contexte sociale si office, dar si in mesele din familie. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Pentru a oferi mesei un aer fresh

  Pentru a oferi mesei un aer fresh acasa sau la evenimente sociale, aveti nevoie de vesela portelan de la Gural, ce are un design modern si de efect. Piesele au o forma neregulata, aparte si originala, perfecte pentru a da aranjamentului mesei o personalitate unica si autentica. Acest serviciu de masa din portelan contine 36 piese.

 • Mesele in familie si evenimentele

  Mesele in familie si evenimentele sociale au un element comun, setul de masa din portelan de la Gural, elementul-cheie pentru petreceri reusite. Aceasta vesela portelan, de culoare alba, contine piese de forma rotunda.

 • Vesela portelan asezata pe masa cu

  Vesela portelan asezata pe masa cu mancare gatita poate fi scenariul perfect pentru a atrage familia la masa si a recupera timpul pierdut.  Totodata, acest serviciu de masa din portelan poate fi utilizat si la evenimentele office, de la intalniri de afaceri la receptii business. Este un set de vase din portelan, cu un design clasic, pentru 12 persoane, iar piesele au o forma rotunda.

 • La o masa se fac afaceri, intelegeri

  La o masa se fac afaceri, intelegeri diplomatice, se impaca familii, iar pentru a asigura confortul culinar si atmosfera prietenoasa este nevoie de vesela portelan. Acest set de masa din portelan este de culoare alba, iar forma rotunda a pieselor este decorata cu un model liniar. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Pentru ca petrecerea-surpriza sau

  Pentru ca petrecerea-surpriza sau cina organizata de tine sa aiba succes, ai nevoie de un serviciu de masa din portelan pentru a asigura inivitatilor confortul culinar. Totodata, vesela portelan este necesara pentru a incheia afaceri de succes la restaurante sau evenimente corporate.  Piesele au o forma rotunda, ce confera acestui serviciu de masa din portelan un design simplu si elegant.

 • Acest serviciu de masa din portelan

  Acest serviciu de masa din portelan vine cu un design elegant si reprezinta varianta sigura pentru un aranjament al mesei rafinat, atat la evenimente sociale, cat si la mesele in familie. Piesele, de culoare alba, au o forma rotunda.

 • Gural va ofera un serviciu de masa

  Gural va ofera un serviciu de masa din portelan aparte, cu un model hexagonal al pieselor de culoare alba. Aceasta vesela portelan cu design hexagonal poate crea un aranjament deosebit atat in mesele din familie, cat si in receptii business, restaurante, nunti, botezuri etc.

 • O cina de afaceri sau o masa in

  O cina de afaceri sau o masa in familie, un eveniment corporate sau o nunta, toate au nevoie de un element-cheie: un serviciu de masa din portelan! Vesela portelan este de culoare alba, iar piesele au un model rotund, ce ii confera un design classy si rafinat.

 • Pentru un oferi mesei voastre un

  Pentru un oferi mesei voastre un touch special, alegeti acest serviciu de masa din portelan, cu un model patrat al pieselor. Designul interesant si elegant face ca aceasta vesela portelan sa poate fi utilizata ca vesela restaurant, vesela hotel sau vesela horeca.

 • Masa voastra merita un look modern

  Masa voastra merita un look modern si poate capata acest lucru printr-un serviciu de masa din portelan, cu un model patrat al pieselor. Aceasta vesela portelan poate completa designul unei mese in familie, dar si designul unei mese de restaurant, de hoteluri, nunti etc.

 • Vesela portelan nu se va demoda

  Vesela portelan nu se va demoda niciodata si este o investie sigura in bucatarie. Serviciu de masa din portelan are un design simplu si elegant, perfect pentru: hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

 • Pentru o dieta echilibrata, avem

  Pentru o dieta echilibrata, avem nevoie de peste, iar aceasta vesela portelan poate oferi o prezentare frumoasa si convinge si pe cei mai sceptici sa manance din preparatele voastre pescaresti. Acest serviciu de masa din portelan contine piese in forme de peste, pentru mancaruri pe baza de peste si fructe de mare, potrivit atat pentru intalniri business, cat si pentru mese in familie.

 • Acest serviciu de masa din portelan

  Acest serviciu de masa din portelan vine cu un design special pentru servirile de tip bufet suedez, ce poate fi varianta de succes pentru zile de nastere, petreceri tematice, receptii business, diferite evenimente sociale organizate la hoteluri etc. Vesela portelan are culoarea alb, iar piesele au forme si dimensiuni diferite pentru o varietate de feluri de mancare delicioase!

 • Aceasta vesela portelan, de culoare

  Aceasta vesela portelan, de culoare alb, contine castroane de diferite modele si marimi pentru a servi cum se cuvine felurile de mancare in contexte variate, de la nunti, zile de nastere, mese in familie, la evenimente corporate.

 • Farfurii din portelan, de diferite

  Farfurii din portelan, de diferite forme si marimi, ce pot juca roluri variate- de vesela restaurant, vesela hotel, veseila horeca. De exemplu, aceasta vesela portelan este perfecta pentru hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

 • Aceasta vesela portelan alba are un

  Aceasta vesela portelan alba are un design clasic si este ideala pentru o masa festiva  cu familii numeroase, dar si pentru nunti, botezuri, evenimente corporatiste etc. Acest set de vase din portelan este pentru 12 persoane.

Showing 1 - 18 of 36 items
Scroll