Vesela Portelan 

 • Indiferent ca organizezi o

  Indiferent ca organizezi o petrecere-surpriza sau o masa festiva cu toti prietenii, ai nevoie de vesela portelan.  Acest set de masa din portelan are un un model clasic, iar piesele au o forma rotunda. Set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Un eveniment social, fie ca este

  Un eveniment social, fie ca este vorba despre o receptie, un dineu sau o nunta si botez, prezenta unui serviciu de masa din portelan este obligatorie. Vesela portelan alba are un design clasic, iar piesele au o forma rotunda. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Vine ziua sotului sau partenerului

  Vine ziua sotului sau partenerului tau si vrei sa ii organizezi o petrecere ca la carte? Atunci ai nevoie de un serviciu de masa de portelan. Cu aceasta vesela portelan, ce are un design clasic cu siguranta nu vei da gres! Piesele serviciului sunt albe si rotunde.  Acest serviciu de masa din portelan contine 42 de piese.

 • Forma patrata a pieselor ii confera

  Forma patrata a pieselor ii confera acestui serviciu de masa din portelan un design modern si atragator.  Aceasta vesela portelan poate fi utilizata pentru receptii oficiale, evenimente coorporatiste, cat si pentru mesele in familie. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Fie ca este vorba despre mese

  Fie ca este vorba despre mese festive in hoteluri si restaurante sau mese in familie, vesela de portelan de la Gural reprezinta elementul estetic si practic absolut necesar pentru desfasurarea evenimentului. Vesela de portelan are un design clasic, iar piesele au o forma rotunda. Acest serviciu de masa din portelan contine 42 de piese.

 • Serviciul de masa din portelan poate

  Serviciul de masa din portelan poate fi utilizat atat in contexte oficiale cum ar fi, evenimente coorporatiste, receptii business, dar si in contexte sociale, cum ar fi nunti, botezuri, zile de nastere. Piesele au o forma rotunda, iar designul acestei vesela portelan este clasic si elegant. Acest serviciu de masa din portelan contine 60 de piese.

 • Pentru a da evenimentului sau

  Pentru a da evenimentului sau petrecerii tale un look deosebit si cool, ai nevoie de acest serviciu de masa din portelan cu un design exotic. Vesela portelan are culoarea clasica alba, insa piesele au o forma nedefinita si originala.  Acest set de vase din portelan contine 30 de piese.

 • Daca v-ati plictisit de stilul

  Daca v-ati plictisit de stilul clasic al aranjamentelor de la nunti, botezuri sau vreti sa organizati o petrecere altfel, solutia pentru voi este vesela portelan de la Gural. Prin forma dreptunghiulara a pieselor, acest serviciu de masa din portelan capata un design modern si fresh. Serviciul de masa din portelan contine 167 de piese.

 • Un element practic ce nu poate lipsi

  Un element practic ce nu poate lipsi de la o nunta, botez sau zi de nastere, este un serviciu de masa din portelan, pentru a oferi invitatilor confortul culinar.  Vesela portelan, de culoare alba, are un design clasic si rafinat prin forma rotunda a pieselor. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Designul clasic al acestui serviciu

  Designul clasic al acestui serviciu de masa din portelan se poate plia pe orice concept de aranjament de la restaurant, hotel, la nunti, botezuri etc. Piesele au o forma rotunda si un model cu linii, iar vesela portelan este de culoare alba. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane

 • Designul simplist, elegant, de

  Designul simplist, elegant, de culoare alba al acestui serviciu de masa din portelan ii confera intrebuintari mutiple - de vesela restaurant, vesela hotel, vesela horeca. Aceasta vesela portelan se poate utiliza chiar si mesele in familie. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • De la receptii business, evenimente

  De la receptii business, evenimente corporate, la nunti, zile de nastere, toate aceste contexte oficiale si sociale au nevoie de vesela portelan. Acest serviciu de masa din portelan este de culoare alba, iar piesele au o forma rotunda, ce ii confera un design clasic si elegant. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Multi dintre noi gatim sau ne place

  Multi dintre noi gatim sau ne place sa mancam preparate la cuptor, fie ca este vorba despre musaca, lasagna, tortellini cu carne sau branza etc. Pentru acest lucru, avem nevoie de acest serviciu de masa din portelan pentru a ne satisface dorintele culinare! Acesta vesela portelan este de culoare alba, are forme diferite, iar piesele au un model atractiv pe lateral.

 • Pentru ca invitatii sa fie

  Pentru ca invitatii sa fie impresionati de aperitivele voastre de acasa sau la restaurant, aveti nevoie de aceste vase servire de la Gural. Vesela portelan contine vase de servire aperitiv si sosiere de dimensiuni diferite si forme variate pentru un design frumos si rafinat al mesei. 

 • O masa este incompleta fara solnite,

  O masa este incompleta fara solnite, la fel cum mancarea nu are gust fara cantitatea potrivita de sare. Prin intermediul acestor solnite portelan, fiecare isi poate personaliza cu sare felul de mancare! Aceste solnite pot fi utilizate in contexte diferite, de la vesela restaurant, vesela hotel, vesela horeca, la vesela perfecta pentru mesele in familie.

 • Pentru unii deserul perfect este

  Pentru unii deserul perfect este inghetata! Asadar, din bucataria noastra sau a restaurantului nu ar trebui sa lipseasca cupe de inghetata! Aceste cupe inghetate portelan sunt de culoare alba si au diferite dimensiuni si forme atractive, pentru a satisface atat gusturile culinare, cat si gusturile estetice diferite!

 • Atentia pentru detalii este

  Atentia pentru detalii este trasatura care va poate diferentia designul mesei, iar aceasta atentia se vede in accesoriile de servire din portelan de la Gural. Aceste accesorii servire pot avea numeroase intrebuintari si indeplini cu succes rolurile de vesela restaurant, vesela hoteluri sau vesela horeca.

 • Aceasta vesela portelan contine 345

  Aceasta vesela portelan contine 345 de piese. Un design cu care ne-am obisnuit, de culoare alba, foarte potrivit in restaurant sau hotel. Este perfecta pentru: hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

Showing 19 - 36 of 36 items
Scroll