Sticlarie Pasabahce 

 • Paharele nu pot sa lipseasca de la

  Paharele nu pot sa lipseasca de la nici o masa, fie ca suntem la o iesire cu prietenii, la o petrecere sau la o nunta. Pasabahce va ofere pahare vin rosu, pahare vin alb si pahare sampanie, iar cumparand aceste pahare sticla, veti satisface gusturile tuturor prietenilor! 

 • Pahare sticla cu toarta sunt o

  Pahare sticla cu toarta sunt o alegere interesanta si originala pentru orice masa.  In plus, aceste pahare cu picior pot fi folosite atat acasa in mesele cu cei dragi, cat si ca pahare restaurant. Ce poate fi mai frumos decat compania celor dragi?

 • Paharele sunt elementele decorative

  Paharele sunt elementele decorative si practice care completeaza o masa festiva. Totodata, acest model de pahare inalte poate fi o piesa de rezistenta in sticlaria restaurant.  Aceste pahare sticla sunt alegerea ideala pentru pahare vin rosu, pahare sampanie si chiar pahare apa, pentru a surprinde si satisface o simfonie de gusturi!

 • Pasabahce va ofera pahare vin rosu,

  Pasabahce va ofera pahare vin rosu, pahare vin alb, pahare sampanie si pahare apa pentru a avea parte de un pachet complet, care sa va completeze aranjamentul mesei. Aceste pahare inalte sticla nu vor inceta sa fie vreodata la moda, iar petrecerea alaturi de prieteni va continua pana in zori!

 • Aceste pahare inalte sunt

  Aceste pahare inalte sunt confectionate dintr-o sticla mai dura pentru a rezista mai bine la socuri, la schimbarile bruste de temperatura si totodata tin departe aparitia crapaturilor. In plus, puteti pune fara grija acest model de pahare in frigider sau in masina de spalat vase. Pentru a oferi mesei un plus de stil, alegeti acest model de pahare vin si pahare bere de la Pasabahce!  

 • O alegere inspirata si care va da

  O alegere inspirata si care va da intotdeauna clasa unei mese consta in pahare inalte. Acest pahare pot juca diferite roluri, de pahare pentru mese in familie, pahare pentru restaurant sau pahare pentru hotel, ce sigur vor impresiona pana si cel mai pretentios invitat sau client!

 • Aceste pahare sticla sunt alegerea

  Aceste pahare sticla sunt alegerea optima atat pentru o cina intima, o masa cu prietenii apropiati, cat si pentru o petrecere de exceptie! Pasabahce va ofera pahare inalte vin rosu, pahare inalte vin alb si pahare inalte sampanie, pentru ca toti invitatii sa fie multumiti!

 • Pasabahce va ofera pahare ceai,

  Pasabahce va ofera pahare ceai, pahare apa si pahare long drink pentru a surprinde si satisface gusturile tuturor invitatilor de la masa! Aceste modele de pahare sticla vor imbogati aranjamentul mesei dvs sau pot deveni un cadou de exceptie pentru cei dragi!

 • Pasabahce va ofera acest model de

  Pasabahce va ofera acest model de pahare sticla long drink si pahare sticla apa, pentru a completa cu succes o masa aranjata pana la cele mai mici detalii de dvs.  In plus, aceste pahare sticla constituie o alegere inspirata pentru sticlaria restaurant sau sticlaria hotel.

 • O investitie atat pentru acasa, cat

  O investitie atat pentru acasa, cat si pentru horeca, consta in alegerea acestor pahare, ce pot fi o varianta de succes ca pahare pentru restaurant sau pahare pentru hotel. In plus, o masa ar fi incompleta fara aceste pahare sticla, ce te vor ajuta sa ai o masa de succes!

 • Dintr-o bucatarie, fie ca este vorba

  Dintr-o bucatarie, fie ca este vorba de acasa, fie ca este vorba despre horeca, nu ar trebui sa lipseasca aceste pahare pentru confortul clientilor sau al celor dragi! In plus, aceste pahare sticla au un design discret si de efect pentru a adauga un plus de stil la designul cinei.

 • Berea este o aliment sau o bautura

  Berea este o aliment sau o bautura foarte des consumata la noi. In acest caz, aceste pahare bere nu trebuie sa lipseasca de la nici o reuniune cu prietenii sau familia! Pasabahce ofera aceste pahare sticla de calitate, care pot fi utilizate si in alte contexte sociale, cum ar fi sticlaria restaurant sau sticlaria hotel.

 • Va place sa organizati petreceri?

  Va place sa organizati petreceri? Atunci cu aceste pahare sticla veti completa cu succes aranjamentul unei mesei.   Totodata, puteti oferi aceste pahare drept cadou pentru casa noua!

 • Aceste pahare cu picior au un design

  Aceste pahare cu picior au un design regal, ce vor oferi mesei un aer nobil si plin de rafinament. Diamond este o alegere excelenta si ca pahare restaurant sau pahare hotel!

 • Viata are gust se spune, iar daca

  Viata are gust se spune, iar daca este sa ne referim la o masa cu cei dragi, aroma delicioasa a mancarii trebuie completata cu aceste pahare sticla pentru a asigura cu totul confortul invitatilor. Insa, aceste pahare sunt versatile si pot aduce si confortul clientilor, pe post de pahare restaurant.

 • Aceste pahare sticla cu toarta sunt

  Aceste pahare sticla cu toarta sunt o alegere foarte buna pentru cei care vor sa iasa din rigorile etichetei si vor o masa cu un aer fresh. Mai mult, acest principiu se poate aplica si pentru horeca si pot fi utilizate drept pahare restaurant sau pahare hotel.

 • Aceste pahare sticla sunt mai

  Aceste pahare sticla sunt mai rezistente la socuri, crapaturi sau la schimbarile bruste de temperatura si pot fi puse in masina de spalat vase sau frigider. Astfel, ele devin o alegere exceptionala ca pahare restaurant sau pahare hotel, dar si pentru mesele in familie!

 • Limonada, ice tea sau sangria sunt

  Limonada, ice tea sau sangria sunt doar cateva optiuni pentru a ne potoli setea. Aceste pahare sticla Ice Tea sunt necesare ca pahare restaurant sau pahare hotel, cat pentru un picnic in aer liber cu prietenii!

Showing 1 - 18 of 290 items
Scroll