Set vase yena 159022

New

O placinta cu branza si spanac, un cheesecake sau o tarta cu fructe pot fi pregatite cu succes in acest set de vase yena, insa lista preparatelor culinare poate fi completata de imaginatia si gusturile voastre!

Borcam va ofera un set vase yena format din 2 bucati, cu un model delicat si atractiv, pentru a completa tabloul culinar creat de voi. Vasele termorezistente au dimensiuni diferite.

More details

159022
(59014 + 59044)
v: ~2950 cc. + 1720 cc.
Ø: 318,5 mm. + 260 mm.c.

Set vase termorezistente - poate fi folosit in cuptor normal, in cuptorul cu microunde, in congelator si frigider, masina de spalat vase sau ca platou de servire.


Instructiuni de folosire:

Vasul yena nu trebuie pus direct pe sursa de incalzire: flacara, grill, plita.

Evitati variatiile majore de temperatura, ce pot fisura vasul. Nu bagati vasul scos din cuptor direct in frigider sau invers.

Nu il folositi pentru gatirea produselor congelate.

Pentru manevrarea vasului yena in cuptor folositi intotdeauna manusi de bucatarie pentru oale incinse!

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Un set de vase yena in bucatarie te

  Un set de vase yena in bucatarie te poate ajuta sa faci exact cantitatea de care ai nevoie pentru preparatul tau! Aceste set de vase yena ovale contine 3 vase termorezistente, ce au dimensiuni diferite.  In plus, daca alegi aceste vase yena cu maner, vei evita si producerea unor accidente in bucatarie!

 • Acest set vase yena de la Borcam

  Acest set vase yena de la Borcam este compus din 2 vase termorezistente cu model, de dimensiuni diferite.  Daca in vasul yena mare poti prepara diferite feluri de mancare, in vasul mic poti pune o mica portie din acel preparat pentru tine, pentru a simti gustul inainte de a le oferi invitatilor.

 • Puteti folosi acest set vase yena

  Puteti folosi acest set vase yena fie pentru preparate reci, cum ar fi salata de boeuf, tort apertiv cu somon afumat, crema de mazare cu avocado, fie pentru preparate calde, cum ar fi lasagna, cannelloni, sufleu de conopida etc. Acest set de la Borcam contine 3 vase termorezistente rotunde, ce au dimensiuni diferite.

 • Prin intermediul acestui set vase

  Prin intermediul acestui set vase yena poti pregati un meniu complet, de la aperitiv, fel principal la desert, cu mai putin efort si intr-un timp mai scurt! Setul de vase yena dreptunghiulare de la Borcam contine 3 vase termorezistente cu manere, ce au dimensiuni diferite.   

 • Borcam va ofera un set vase yena, ce

  Borcam va ofera un set vase yena, ce contine 2 vase termorezistente dreptunghiulare si 2 capace din plastic. Capacul din plastic este rezistent, bine etansat si nu permite scurgerea lichidelor. Aceste vase yena cu capac sunt o alegerea practica pentru tine. Poti gati preparatul tau preferat la cuptor si reincalzi usor a doua zi, dar poti economisi si spatiul din frigider!

 • Borcam va ofera un set vase yena

  Borcam va ofera un set vase yena patrat, ce contine 3 vase yena si 3 capace yena. Acest set de vase yena, de dimensiuni diferite, este ideal pentru a gati in acelasi timp un aperitiv, un fel principal si un desert. Designul deosebit al acestor vase termorezistente va fi asul tau din maneca prin care iti vei impresiona invitatii!

 • Acest set vase yena rotunde de la

  Acest set vase yena rotunde de la Borcam contine 3 vase termorezistente si 3 capace yena, de dimensiuni diferite. Designul deosebit face vasul potrivit pentru mesele festive din familie, dar si pentru gatitul de zi cu zi. Un set de vase termorezistente este folosit pentru gatirea multor feluri de mancare, pentru servire si pastrarea la frigider a alimentelor.

 • Set vase yena standard patrate cu

  Set vase yena standard patrate cu manere, Borcam, compus din 2 bucati, de dimensiuni diferite. Nelipsit din orice bucatarie, acest set de vase termorezistente este folosit pentru gatirea multor feluri de mancare, pentru servire si pastrare la frigider a alimentelor.

 • Adesea, va confruntati cu situatia

  Adesea, va confruntati cu situatia de gati simultan mai multe feluri de mancare. Pentru a economisi timp si pentru a fi mai eficienta, aveti nevoie de acest set de vase yena, ce vine in forme si marimi diferite Borcam va ofera acest set vase yena format din: 1 vas yena oval cu capac yena 1 vas yena dreptunghiular cu manere  1 vas yena rotund cu capac yena

 • Acest set vase yena dreptunghiulare

  Acest set vase yena dreptunghiulare contine 3 bucati si 3 capace yena, de dimensiuni diferite, In plus, aceste vase yena cu capac sunt extrem de practice si va pot ajuta sa economositi timp. Aceste vase termorezistente sunt folosite in principal pentru servire, dar si pentru reincalzirea preparatelor sau chiar gatirea alimentelor in cuptor.

 • Borcam va ofera acest set vase yena,

  Borcam va ofera acest set vase yena, format din 2 bucati cu dimensiuni diferite, pentru un proces de gatire rapid si eficient. Aceste vase termorezistente ovale va pot ajuta sa economisiti si din spatiul frigiderului.

 • Acest set vase yena  de la Borcam

  Acest set vase yena  de la Borcam contine 2 bucati, unul standard si unul cu model.  Prin intermediul acestor vase yena dreptunghiulare, puteti explora lumea bucatariei! Sunteti gata de o noua experienta?

 • Puteti economi timp si deveni mai

  Puteti economi timp si deveni mai productiva, daca aveti in bucatarie ustensilele potrivite, cum ar fi un set de vase yena cu capace yena. Acest set vase yena rotunde de la Borcam este compus din 2 piese si 2 capace yena, de dimensiuni diferite, perfecte pentru a pune in practica orice idee culinara! 

 • Prin alegerea acestui set de vase

  Prin alegerea acestui set de vase yena, vei face o investitie practica:vei putea gati si reincalzi preparatele in cuptor, dar si depozita in frigider. Acest set oferit de Borcam contine 3 vase yena cu 3 capace de plastic, ce au dimensiuni diferite.Capacul din plastic este rezistent, bine etansat, ce nu permite scurgerea lichidelor. In acest fel, vei salva si din timpul de curatenie al bucatariei!

 • Puteti economi timp si energie, daca

  Puteti economi timp si energie, daca aveti acest set de vase yena cu forme si dimensiuni diferite, unde puteti crea feluri de baza si deserturi variate si delicioase!  Acest set vase yena de la Borcam contine:  vas yena oval vas yena patrat cu manere vas yena rotund cu capac yena

 • De multe ori, se intampla sa gatim

  De multe ori, se intampla sa gatim simultan  mai multe feluri de mancare, iar ajutorul nostru in bucatarie consta intr-un set vase yena cu capac.  Setul de vase termorezistente oferit de Borcam se gaseste in dimensiuni diferite si este format din: vas yena rotund cu manere si capac yena vas yena dreptunghiular adanc cu manere

 • Veti gati mai repede si mai eficient

  Veti gati mai repede si mai eficient daca in bucatarie aveti un set vase yena. Nici depozitarea in frigider nu va fi o problema daca optati pentru vase termorezistente.  Acest set vase yena de la Borcam contine: 1 vas yena rotund cu capac yena 1 vas yena dreptunghiular fara manere 2 vase yena dreptunghiulare cu manere si 2 capace yena Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • Un set vase yena rotunde este

  Un set vase yena rotunde este indispensabil intr-o bucatarie, pentru ca ne usureaza munca si ne ajuta sa preparam feluri de mancare deliciose si variate. Totodata, aceste vase termoizolante pot fi introduse apoi in frigider, dupa ce s-a racit mancarea. Din acest set fac parte 3 vase yena cu capac, de dimensiuni diferite.

 • Acest set vase yena este compus din

  Acest set vase yena este compus din 6 piese si 3 capace: 2 vase yena rotunde cu 2 capace yena 1 vas yena rotund cu model in dungi 1 vas yena oval fara manere 1 vas yena patrat cu manere 1 vas yena dreptunghiular cu manere si capac yena Din bucatarie nu ar trebui sa va lipseasca vase yena, ce au multiple intrebuintari practice - gatirea, servirea si pastrarea alimentelor la frigider.

Next Previous
Scroll