Sude

New

Mancarea este o arta pentru unii sau o necesitate pentru altii. Indiferent de situatie, pentru a exista o comunicare culinara eficienta intre meseni si mancare sunt necesare tacamuri inox, cum sunt tacamurile Sude!

Setul de tacamuri Sude contine lingurite inox, furculite inox si cutite inox, cu un design simplu,

More details

  Ağız Uzunluk (cm) Sap Uzunluk (cm) Kalınlık (mm) 
    Konsome Kaşığı
    Servis Seti/welded
    Servis Seti/monoblak
    Pasta Küreği/welded
 11.3 13.4 2.5 Pasta Küreği/mono
    Salata Servis Çatalı /w
 8.6 15.4 2.5 Salata Servis Çatalı /m
    Servis Kevgiri/welded
 8.8 15.9 2.5 Servis Kevgiri/monoblok
    Salata Servis Kaşığı/w
 8.8 15.5 2.5 Salata Servis Kaşığı/m
 7.7 20.1 2.5 Servis Kepçesi/welded
    Servis Kepçesi/mono
    Servis Bıçağı
    Limon Çatalı
    Et Bıçağı/welded
    Et Bıçağı/monoblok
    Peynir Bıçağı
    Tereyağ Bıçağı
    Karides Çatalı
    Kup Kaşığı
    Dondurma Kaşığı
    Balık Bıçağı
    Balık Çatalı
 13.5 8.7 2 Neskafe Kaşığı
 2.9 6.7 1.8 Çay Kaşığı
 8.6 9.8  Tatlı Bıçağı
 4.4 10.2 2.5 Tatlı Kaşığı
 4.7 10.4 2.5 Tatlı Çatalı
 10 9.8  Ordövr Bıçağı
 5.5 11.6 2.5 Ordövr Çatalı
 5.9 11.7 2.5 Ordövr Kaşığı
 11.2 10.3  Yemek Bıçağı
 6.5 13 2.8 Yemek Çatalı
 6.2 13.1 2.8 Yemek Kaşığı
 4.6 17.6 2.5 Konsome Kaşığı

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Creat pentru a capta savoarea

  Creat pentru a capta savoarea rustica, setul aduce elemnte de design rural in prim plan. Astfel, aceste tacamuri inox sunt o alegere excelenta pentru restaurante si hoteluri.

 • Setul de tacamuri inox Decorativ, cu

  Setul de tacamuri inox Decorativ, cu trei sertare, este asemanator cu o cutie de bijuterii sau de ceasuri. O prezentare inspirata, ganditi-va la aceste furculite inox, cutite inox si linguri inox ca bijuteriile unei mese de restaurant sau de hotel. Puteti afisa acest set, cu un design clasic, ca element decorativ, in diferite incaperi, in functie de inspiratia voastra, fiind usor de mutat. 

 • Universul Horeca are nevoie de cele

  Universul Horeca are nevoie de cele mai bune vesele si tacamuri inox, cum sunt tacamurile Belek, pentru a se ridica la nivelul asteptarilor clientilor. Belek contine linguri inox, furculite inox si cutite inox pentru ca invitatii sa poata savura aperitivul, felul principal si desertul si sa aprecieze atentia acordata la detalii,

 • Setul Marina reprezinta o varianta

  Setul Marina reprezinta o varianta excelenta de tacamuri inox penrtru linia Horeca. In plus, acest set este format din furculite inox, linguri inox si cutite inox, ce va decora cu bun gust designul unei mese. 

 • V-ati gandit vreodata la importanta

  V-ati gandit vreodata la importanta tacamurilor la o masa? Aceste tacamuri inox sunt puntea de legatura intre universul culinar si clienti, de aceea, tacamurile Diana nu pot lipsi de pe masa de restaurant sau masa de hotel. Setul Diana contine linguri inox, furculite inox si cutite inox pentru ca sarbatoarea mancarii sa se desfasoare cum se cuvine!

 • Setul de tacamuri inox Anemon are un

  Setul de tacamuri inox Anemon are un design discret sub forma de cerculete pentru a oferi, pe langa aspectul practic, si o nota de stil aranjamentului mesei. Daca am precizat de aspectul practic, setul Anemon contine linguri inox, furculite inox si cutite inox, ce il transforma intr-o varianta excelenta pentru tacamuri restaurant si tacamuri hotel.

 • Pentru o servire de gala si pentru a

  Pentru o servire de gala si pentru a asigura confortul mesenilor sunt absolut necesare aceste tacamuri inox! Setul Gala contine linguri inox, furculite inox si cutite inox, un set perfect pentru linia horeca. 

 • Va doriti un set de tacamuri inox,

  Va doriti un set de tacamuri inox, ce se potriveste la orice concept de decor al mesei?  Atunci cea mai potrivita alegere consta in setul de tacamuri inox Orion! Orion are un design simplu si clasic pe componetele sale: cutite inox, furculite inox si linguri inox.

 • Un set de tacamuri inox nu poate

  Un set de tacamuri inox nu poate lipsi de la nici o masa, iar pentru a va asigura ca faceti o investitie buna, pe termen lung, alegeti setul Okyanus! Setul Okyanus contine linguri inox, cutite inox si furculite inox, ustensile necesare pentru un festin culinar reusit.

 • Setul de tacamuri inox Cesme are un

  Setul de tacamuri inox Cesme are un model gratios si elegant pentru ca mesenii sa poate savura cum se cuvine preparatele culinare. Daca alegeti setul Cesme pentru linia Horeca, veti face o achizitie excelenta deoarece contine linguri inox, furculite inox si cutite inox.

 • Setul de tacamuri inox Karizma are

  Setul de tacamuri inox Karizma are un design delicat si carismatic, ce vor surprinde placut estetic mesenii, iar festinul culinar va fi unul de mare succes. In plus, acest set de tacamuri contine linguri inox, furculite inox si cutite inox pentru ca aranjmentul mesei sa fie complet utilat.

 • Setul de tacamuri inox Venus are un

  Setul de tacamuri inox Venus are un model fin si elegant, ce va aduce mesei un plus de rafinament.  Totodata, setul Venus contine linguri inox, cutite inox si furculite inox, ce va oferi mesenilor o experienta culinara completa.

 • Pentru o masa la restaurant sau o

  Pentru o masa la restaurant sau o masa de hotel, conteaza si cele mai mici detalii pentru a arata respectul fata de clienti. Astfel, un amanunt important consta in setul de tacamuri inox si pentru un succes garantat, alegeti setul de tacamuri inox Selale! Piesele ce fac parte din setul Selale si anumite, cutite inox, linguri inox si furculite inox sunt decorate cu un model subtil si de efect.

 • Simplitatea este asociata deseori

  Simplitatea este asociata deseori cuu eleganta, iar acest principu se aplica si in cazul unui set de tacamuri inox, cum este setul de tacamuri Pinar, ce va decora cu bun gust aranjamentul unei mese. Acest set de tacamuri contine furculite inox, linguri inox si cutite inox pentru ca tandemul meseni-preprerate de mancare sa fie unul de bun augur,

 • Setul de tacamuri inox Tropika are

  Setul de tacamuri inox Tropika are un model dinamic si de efect realizat de cercuri si semicercuri, idel pentru a realiza un design original unei mese de restaurant sau mese de hotel. Mai mult, setul Tropika contine furculite inox, linguri inox si cutite inox pentru ca utilul sa se imbine cu placutul.

 • Iata ca si modernul jucaus prinde

  Iata ca si modernul jucaus prinde gust cu acest set deosebit.

Next Previous
Scroll