Carafe sticla Restaurant Bradul

New

Un restaurant care se respecta are carafe din sticla personalizate cu logo'ul sau.

Puteti alege carafe sticla de dimensiuni si forme diferite, tocmai pentru a surprinde personalitatea restaurantului.

In plus, prin aceste carafe personalizate veti arata oamenilor ca aveti servicii de calitate si o reputatie foarte buna.

More details

Carafa din sticla personalizata cu logo'ul firmei. Carafe personalizate de diverse forme si marimi. Logo'ul poate fi de diverse culori si design. Printre clientii nostri se numara brand'uri cu notorietate ca Jim Beam, Don Cafe, Steaua Bucuresti, Dedeman, dar si firme mici.

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Cani sticla personalizate, cum sunt

  Cani sticla personalizate, cum sunt aceste cani cu toarta personalizate, reprezinta o idee excelenta atat pentru promovarea firmei, cat si pentru intarirea imaginii sale. Insa este doar unul dintre modele de cani sticla, care pot fi personalizate cu logo-ul companiei, astfel puteti alege cel mai potrivit model care sa reflecte personalitatea companiei.

 • Fie ca este vorba despre o

  Fie ca este vorba despre o degustare, fie ca este vorba despre un eveniment de promovare, pahare brandy personalizate sunt un factor esential de prezentare a identitatii companiei. In plus, aceste pahare sticla personalizate vor adauga un plus de prestigiu la statusul firmei.

 • Pentru ca firma sa isi creeze o

  Pentru ca firma sa isi creeze o identitate unica pe piata si care sa fie usor de recunoscut de public, un detaliu esential consta in cani sticla personalizate. In plus, puteti alege dintr-o varietate de modele de cani sticla, pe cel care reflecta cea mai bine personalitatea companiei. 

 • Logo-ul reprezinta cel mai important

  Logo-ul reprezinta cel mai important element grafic al identitatii vizuale al unei companii. Astfel sunt necesare cani din sticla personalizate cu logo'ul firmei pentru a promova si intipari in memoria publicului compania voastra.  

 • Un model de pahare sticla

  Un model de pahare sticla personalizat cu logo'ul firmei este o unealta publicitara extrem de importanta. Aceste pahare personalizate vor aduce brandul mai aproape de public si vor ajuta ca logo-ul companiei sa se intipareasca in memoria colectiva.

 • Pentru campanii de promovare sunt

  Pentru campanii de promovare sunt cativa factori importanti, iar unul dintre ei consta in halbe sticla personalizate cu logo'ul companiei.  In plus, aceste halbe personalizate vor aduce un plus de valoare la imaginea companiei.

 • O firma are nevoie de carafe din

  O firma are nevoie de carafe din sticla personalizate cu logo'ul sau pentru a-si intari reputatia si identitatea.  De aceea. aveti nevoie de carafe sticla, care pot fi de marimi si dimensiuni diferite, in functie de imaginea companiei.

 • Pentru a rasplati fidelitatea

  Pentru a rasplati fidelitatea consumatorilor, si, in acelasi timp, pentru a atrage consumatori noi, o unealta publicitara esentiala consta in pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei.  Cum logo'ul este cel mai important element grafic, aceste pahare personalizate vor ajuta publicul sa diferentieze si sa memorze brandul.

 • Un restaurant are nevoie de pahare

  Un restaurant are nevoie de pahare personalizate, cum sunt aceste pahare sticla inalte atat pentru promovare, cat si pentru cresterea reputatiei. Mai mult, aveti posibilitatea de a alege din mai multe modele de pahare sticla, care sa poarte logo-ul firmei, exact pe cel care surprinde esenta restaurantului.

 • Pentru ca produsul vostru sa ajunga

  Pentru ca produsul vostru sa ajunga mai repede la public un instrument extrem de util consta in pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei.   Aceste pahare personalizate pot fi folosite in campanii de promovare sau in parteneriate cu diferite cafenele sau puburi.

 • Fie ca este  vorba despre un

  Fie ca este  vorba despre un eveniment, fie ca este vorba despre o zi obisnuita la restaurant sau pizzerie, nu trebuie sa lipseasca aceste pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei. Astfel, se va transmite mesajul ca afacerea este prospera si de viitor, iar clientii vor reveni cu incredere

 • Pentru intarirea identitatiei

  Pentru intarirea identitatiei firmei, un instrument esential consta in pahare sticla personalizate cu logo'ul sau. In acest fel, publicul va reusi sa recunoasca brandul si in timp, sa devina un public fidel. In plus, puteti opta dintr-o gama variata de modele de pahare sticla pentru a fi personalizate cu logo'ul companiei.

 • Pahare sticla personalizate cu

  Pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei denota ca afacerea este solida, iar brandul este de prestigiu.  Aceste pahare personalizate pot fi folosite in campanii de promovare sau ca premii pentru public.

 • Afacerea are un trend ascendent si

  Afacerea are un trend ascendent si vreti sa transmiteti acest lucru?  O optiune seriosa de luat in calcul sunt pahare sticla cu picior, personalizate cu logo'ul firmei.  In plus, veti putea folosi aceste pahare personalizate in servirea clientilor, astfel veti face o investitie pe termen lung.

 • Intreaga gama de pahare sticla ar

  Intreaga gama de pahare sticla ar trebuie personalizate cu logo'ul firmei, pentru a arata ca este o afacere solida si de succes.  Un exemplu ar fi acest model de pahare sticla pentru sampanie sau cocktail, care surprinde, in special, gusturile publicului feminin.

 • Pregatiti o campanie de promovare?

  Pregatiti o campanie de promovare? Atunci, din intregul concept de promovare nu trebuie sa lipseasca pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei, ce pot utilizate in oferte promotioanale sau in premii pentru public. Puteti alege din modele variate de pahare sticla pentru a surprinde si promova imaginea companiei.

 • Imaginea unei firme este extrem de

  Imaginea unei firme este extrem de importanta pentru a atrage si fideliza publicul. In acest sens, una din metodele importante de recunoastere a brandului consta in pahare personalizate cu logo'ul firmei, cum sunt aceste pahare sticla cu picior.

 • Din pachetul complet de promovare a

  Din pachetul complet de promovare a unei companii sunt necesare pahare sticla personalizate cu logo'ul firmei.  Fie ca le folositi intr-un parteneriat cu diferite cafenele, restaurante, fie ca le oferiti ca premii, paharele personalizate devin o investitie serioasa. Aceste pahare sticla pot reprezenta si un cadou minunat pentru prieteni, ce sunt innebuniti dupa gustul unei bauturi racoritoare.

 • Un brand de prestigiu are si pahare

  Un brand de prestigiu are si pahare personalizate cu logo'ul companiei, cum sunt aceste pahare sticla cu picior. Printre beneficiile oferite, putem spune ca aceste pahare personalizate vor conferi un plus de valoare si o nota de calitate la imaginea brandului 

 • O afacere serioasa si care sa

  O afacere serioasa si care sa inspire incredere clientilor are nevoie de obiectele personalizate, cum sunt aceste halbe personalizate cu logo'ul firmei. Puteti alege dintr-o gama variata de halbe sticla pentru a surprinde spiritul restaurantului sau berariei voastre.

 • Echipa preferata are un meci

  Echipa preferata are un meci important? Atunci aceste halbe sticla personalizate cu logo'ul echipei sunt exact ceea ce trebuie, fie ca v-ati strans la un prieten acasa, fie ca iesiti intr-un pub sa urmariti partida. Totodata, aceste halbe personalizate sigur vor fi o investitie pe cinste, mai ales pentru publicul-tinta si, anume, suporterii care au o echipa de suflet.

 • Pentru un desert reusit si savuros,

  Pentru un desert reusit si savuros, sunt necesare pahare sticla gradate. Si de ce sa nu aveti pahare gradate personalizate pentru a crea lucruri minutate? Puteti alege din modele variate de pahare gradate pentru a decora cu logo'ul firmei.

 • Imaginea brandului trebuie sa fie

  Imaginea brandului trebuie sa fie unica pentru a ramane in memoria publicului, iar o strategie importanta consta in obiecte personalizate. Aceste halbe sticla pot fi personalizate cu logo'ul firmei, in care se pot regasi si figuri remarcante. In plus, puteti alege din modele si marimi diferite de halbe sticla pentru a reflecta personalitatea afacerii voastre. 

 • Indiferent de profilul companiei, o

  Indiferent de profilul companiei, o unealta importanta de promovare a brandului consta in pahare personalizate. Aceste pahare sticla personalizate pot fi utilizate apoi ca premii pentru a rasplati fidelitatea clientilor.

 • Logo-ul, ce poate contine si

  Logo-ul, ce poate contine si personaje emblematice, reprezinta cel mai important element grafic, care poate transmite si spiritul unui brand. De aceea, obiecte personalizate cu logo'ul firmei, cum sunt aceste pahare sticla, sunt vitale pentru ca acest spirit sa ajunga si la public. In plus, conceptul de pahare pesonalizate va aduce si un plus de valoare la statusul firmei.

 • O unealta publicitara importanta

  O unealta publicitara importanta consta in obiecte personalizate,cum sunt aceste carafe sticla personalizate cu brand'ul firmei.  Aceste carafe sticla vor sugera publicului ca au de-a face cu o firma serioasa, care se bucura de stabilitate si succes.

 • O miscare inspirata pentru

  O miscare inspirata pentru promovarea brandului consta in carafe personalizate cu logo'ul firmei.  Astfel, prin intermediul acestor carafe sticla, publicul va percepe brandul ca fiind unul de notorietate si de calitate.

 • Fotbalul este considerat sportul

  Fotbalul este considerat sportul rege, iar obiectele personalizate cu echipa preferata sunt la mare cautare. Pahare personalizate cu brand'ul firmei pot fi folosite in parteneriate cu diferite puburi sau la evenimente de profil. In plus, aceste pahare sticla pot fi si cadouri excelente. 

 • Pentru a promova spiritul unui

  Pentru a promova spiritul unui brand, trebuie sa fii atent si la modelul de pahare personalizate. De exemplu, poti alege pahare sticla cu picior, personalizate cu brand'ul firmei.  Aceasta alegere va transmite mesajul ca brandul este de calitate, serios si de mare rafinament.

 • O unealta subtila si importanta de

  O unealta subtila si importanta de promovare consta in pahare personalizate. Pentru o companie de vinuri, pahare inalte personalizate constituie o alegere inspirata. Aceste pahare sticla vor transmite mesajul ca brandul are ca principala trasatura, calitatea.

Next Previous
Scroll