Pahare Diamond

New

Pasabahce va ofera acest model de pahare sticla foarte bine realizat si cu un model extrem de atractiv, ce vor infrumuseta aranjamentul decorativ al oricarui mese.

Aceste pahare inalte sampanie, pahare inalte vin, pahare inalte martini pot reprezenta piesa de rezistenta pentru sticlaria restaurant.

More details

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Pentru o bucatarie complet utilizata

  Pentru o bucatarie complet utilizata aveti nevoie de acest model caserole Storemax pentru o organizare mai eficienta a preparatelor in frigider. In plus, aceste caserole cu capac se inchid etans pentru a va pastra mancarea in conditii optime si atunci cand plecati la drum.

 • Aceste cani cafea au trei dimensiuni

  Aceste cani cafea au trei dimensiuni pentru a savura un espresso, un cappuccino sau un latte alaturi de persoana iubita, in fiecare dimineata, si pentru a incepe ziua intr-un mod foarte placut! Totodata, acest model de cani sticla poate reprezenta si un cadou de exceptie la orice ocazie.

 • Pentru o bucatarie complet utilizata

  Pentru o bucatarie complet utilizata si extrem de practica, aveti nevoie de acest set de recipiente Breakfast Club.  Aceste recipiente sticla pot fi utilizate pentru a pune sarea, piperul, condimente, boabe de cafea sau diferite salate, 

 • Pentru o masa de succes sunt

  Pentru o masa de succes sunt necesare aceste pahare inalte atat pentru aranjamentul mesei, cat si pentru confortul invitatilor. Mai mult, Allegra are o varietate de modele de pahare sticla, astfel devine o optiune inspirata ca pahare restaurat sau pahare hotel.

 • Pasahbace va ofera pahare inalte

  Pasahbace va ofera pahare inalte sampanie, pahare inalte vin rosu, pahare inalte vin alb, pahare inalte martini, pahare inalte cogniac, pahare inalte lichior si pahare inalte bere pentru a completa cu succes o masa organizata de dvs. Veti fi o gazda apreciata pentru ca ati respectat  si ati venit in intampinarea gusturilor tuturor celor invitati! 

 • Pentru a oferi mesei tale o nota

  Pentru a oferi mesei tale o nota regala, alege aceste pahare Casablanca. In plus, daca doresti sa oferi acest concept si afacerii tale, poti utiliza cu succes acest model ca pahare restaurant sau pahare hotel.

 • De la o masa cu cei dragi nu ar

  De la o masa cu cei dragi nu ar trebui sa lipseasca aceste pahare sticla pentru o masa ca la carte. Acest model de pahare inalte pot conferi mesei un plus de rafinament si, de aceea, pot fi utilizate cu succes si ca pahare restaurant sau pahare hotel. 

 • Pentru o cina de vis aveti nevoie de

  Pentru o cina de vis aveti nevoie de aceste pahare inalte de sticla, menite sa va ajute in crearea unei atmosfere placute! Paharele pot fi utilizate pentru a servi atat vin rosu, cat si sampanie. Acest model de pahare cu picior oferit de Pasabahce poate reprezenta si o solutie de vis pentru sticlaria Horeca.

 • Daca veti aseza pe masa aceste

  Daca veti aseza pe masa aceste pahare inalte, veti da o nota de rafinament cinei. In plus, modelul acesta de pahare sticla poate reprezenta o alegere inspirata pentru sticlarie restaurant.

 • Un pranz cu familia sau o cina

  Un pranz cu familia sau o cina festiva are nevoie de aceste pahare inalte! Astfel, prin aceste model de pahare sticla vei arata invitatilor atentia ta la detalii si o grija deosebita pentru confortul lor.

 • Aranjamentul decorativ al unei mese

  Aranjamentul decorativ al unei mese este influentat in mare masura de pahare, iar pentru un succes garantat alegeti aceste pahare inalte de la Pasabahce! Acest model include pahare sticla vin rosu, pahare sticla vin alb, pahare sampanie, pahare whiskey, tocmai pentru a cuprinde o gama variata de bauturi, asemenea unei game muzicale.

 • Acest pahare cu picior reprezinta o

  Acest pahare cu picior reprezinta o alegere inspirata pentru a conferi mesei dvs un aer elegant si rafinat. Daca alegeti acest model de pahare vin rosu, pahare vin alb, pahare sampanie, pahare lichior si pahare bere, veti cuprinde si satisface toate gusturile prietenilor!

 • Pasahbace va ofera pahare vin rosu,

  Pasahbace va ofera pahare vin rosu, pahare sampanie, pahare vin alb si pahare apa, prin care puteti satisface gusturile tuturor prietenilor. Aceste pahare sticla de calitate pot constitui ingredientul secret pentru o petrecere reusita si plina de amintiri frumoase!

 • Odata asezate pe masa ta, aceste

  Odata asezate pe masa ta, aceste pahare inalte vor arata respectul pentru invitatii tai. Principiul se poate aplica si clientilor, pentru ca acest model de pahare sticla se poate utiliza cu succes si ca pahare restaurant.

 • Aceste pahare sticla vor da mesei o

  Aceste pahare sticla vor da mesei o nota de rafinament si sunt extrem de utile pentru mesele festive sau pentru un eveniment important in viata voastra. Royal este un model de pahare sampanie, ce pot reprezenta o optiune excelenta si ca pahare restaurant.

 • Va doriti ca cina voastra sa fie

  Va doriti ca cina voastra sa fie reusita? Atunci pe langa o mancare delicioasa, aveti nevoie de modelul acesta de pahare sticla! Aceste pahare inalte se potrivesc excelent si in postura de pahare restaurant sau pahare hotel.

 • O bucatarie dotata corespunzator are

  O bucatarie dotata corespunzator are nevoie de pahare vin rosu, pahare sampanie, pahare cogniac si pahare apa, care va vor ajuta sa rezolvati cu brio orice vizita neprevazuta. Acest model de pahare cu picior pot aduce o nota de eleganta unei mese alaturi de familie si prieteni!

 • Acest pahare sticla vor conferi

  Acest pahare sticla vor conferi mesei dvs un strop de rafinament si totodata, aprecierea invitatilor! Totodata, aceste pahare inalte vin alb, pahare inalte vin rosu si pahare inalte sampanie pot constituie o alegere inspirata de sticlarie Horeca.

 • Aceste pahare sticla sunt mai

  Aceste pahare sticla sunt mai rezistente la socuri, crapaturi sau la schimbarile bruste de temperatura si pot fi puse in masina de spalat vase sau frigider. Astfel, pe de o parte, pot fi folosite la cinele festive in familie, sau, pe de alta parte, devin o alegere exceptionala ca pahare restaurant sau pahare hotel, 

 • In orice bucatarie sunt utile pahare

  In orice bucatarie sunt utile pahare inalte, pentru a le arata invitatiilor ca esti o gazda desavarsita. Mai multe, aceste pahare vin rosu, pahare vin alb, pahare bere, pahare sampanie si pahare apa vor cuprinde gusturile tuturor invitatilor.

 • Pentru ca petrecerea dvs sa aiba un

  Pentru ca petrecerea dvs sa aiba un twist aparte si special aveti nevoie de modelul acesta de pahare sticla! Tot pentru un twist deosebit, aceste pahare vin rosu, pahare vin alb, pahare sampanie si pahare lichior pot face parte din sticlarie restaurant sau sticlarie hotel. 

 • Pentru a avea o bucatarie complet

  Pentru a avea o bucatarie complet utilata aveti nevoie de pahare apa, pahare whiskey si pahare long drink de calitate realizate de Pasabahce. Aceste pahare sticla pot constitui un pretext perfect pentru a sta la masa alaturi de cei dragi si a recupera timpul pierdut!

 • Pentru diferite evenimente din viata

  Pentru diferite evenimente din viata voastra se inchina un pahar de sampanie, de aceea aveti nevoie de aceste pahare inalte V-line! V- line contine pahare sampanie, pahare vin rosu si pahare cocktail, ce pot fi utilizate atat acasa, cat si ca pahare restaurant.

 • Este greu sa fii gazda, de aceea,

  Este greu sa fii gazda, de aceea, exista un detaliu cate te poate ajuta. Aceste pahare sticla Alanya te vor scoate din orice situatie, fie ca este vorba despre o masa planificata, fie ca este vorba despre o vizita neasteptata.

 • Pentru a asigura confortul

  Pentru a asigura confortul invitatilor, o masa, pe langa tacamurile potrivite, nu poate fi completa fara pahare sticla Allegra.  Allegra are un model simplu si clasic de pahare, ce se poate potriveste la orice aranjament al mesei.

 • Pentru o masa festiva sau un pranz

  Pentru o masa festiva sau un pranz in familie, nu uitati sa puneti aceste pahare sticla de calitate. In plus, aceste pahare long drink, pahare whiskey si pahare apa constituie piese esentiale pentru un restaurant sau bar.

 • O alegere de bun gust pentru o masa

  O alegere de bun gust pentru o masa festiva consta in aceste pahare sticla.  Azur este si un model atractiv de pahare restaurant sau pahare hotel. 

 • Aceste pahare sunt confectionate

  Aceste pahare sunt confectionate dintr-o sticla mai dura prin care devin mai rezistente la socuri, crapaturi si la schimbarile bruste de temperatura. In plus, modelul acesta de pahare whiskey, pahare long drink, pahare apa poate fi introdus fara probleme in frigider sau in masina de spalat vase. Astfel veti face o investitie pe termen lung in bucatarie!

 • Pasabahce va ofera acest model de

  Pasabahce va ofera acest model de pahare sticla pentru a completa cu usurinta orice aranjament decorativ al mesei. Aceste pahare whiskey si pahare long drink pot constitui o varianta inspirata si pentru sticlaria Horeca.

 • O masa incununata de succes are

  O masa incununata de succes are nevoie de o mancare delicioasa, tacamurile potrivite si acest model sic de pahare sticla. In plus, modelul acesta poate fi o varianta de exceptie ca pahare restaurant

Next Previous
Scroll