Vas termorezistent 59073

New

Intrebuintarile practice ale unui vas termorezistent incepe de la pregatirea si coacerea alimentelor, la servirea preparatelor, pana la depozitarea lor in siguranta in frigider. In plus, in vasul yena poti reincalzi usor a doua zi felul de mancare.

Modelul acest de vase yena rotunde vine cu un capac cu model, pentru a conferi preparatului si o prezentare frumoasa. 

More details

59073
(59173 + 59273)
v: ~2000 cc.
Ø: 262 mm. 10 1/4”

Vase termorezistente rotunde cu capac - pot fi folosite in cuptor normal, in cuptorul cu microunde, in congelator si frigider, masina de spalat vase sau ca platou de servire.

Instructiuni de folosire:

Vasul yena nu trebuie pus direct pe sursa de incalzire: flacara, grill, plita.

Evitati variatiile majore de temperatura, ce pot fisura vasul. Nu bagati vasul scos din cuptor direct in frigider sau invers.

Nu il folositi pentru gatirea produse congelate.

Pentru manevrarea vasului yena in cuptor folositi intotdeauna manusi de bucatarie pentru oale incinse!

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Acest model de vase termorezistente

  Acest model de vase termorezistente rotunde cu capac iti va usura munca in bucataria si te va ajuta sa economisesti si timp. Vasul yena se poate gasi in diferite dimensiuni. Si chiar daca tie nu iti place sa gatesti, poti oferi cadou aceste vase yena rotunde mamei sau soacrei, in care sa va aduca voua mancarea din cand in cand! Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • O investie gastronomica este

  O investie gastronomica este alegerea unor vase termorezistente cu 2 capace, unul din plastic si unul din yena. Capacul din plastic este rezistent, foarte bine etansat si nu permite scurgerea lichidelor. Prin intermediul acestor vase yena cu capac veti putea organiza mai eficient alimentele in frigider si astfel veti economisi spatiu. Capacul din yena poate fi folosit si ca un vas separat. 

 • Gatitul este o arta, iar efortul

  Gatitul este o arta, iar efortul depus de voi merita o prezentare pe masura. Borcam va ofere acest vase termorezistente cu un design atragator cu patratele. Acest model de vase yena cu capac poate fi gasit in diferite dimensiuni. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • Borcan va ofera un vas

  Borcan va ofera un vas termorezistent oala rotund cu manere, care vine insotit de un capac yena cu manere. Aceste vase yena au un design modern, iar utilitatea unei oale yena nu poate contestata prin varietatea de feluri de mancare ce pot preparate la cuptor.

 • Vase termorezistente cu capac nu ar

  Vase termorezistente cu capac nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie care se respecta. Timpul, cat si efortul depus, pot fi reduse cu ustensilele potrivite.Borcam va ofera vase yena dreptunghiulare, care se gasesc in diferite dimensiuni. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat. 

 • Poti fi rapid si eficient in gatirea

  Poti fi rapid si eficient in gatirea felurilor de mancare cu ajutorul unor vase yena de la Borcam. Acest model de vase termorezistente vine cu un sistem de vidare, datorita capacului sau special  Prin intermediul sistemului, aerul din interiorul acestor vase yena este eliberat automat si gradat in timpul incalzirii la cuptorul cu microunde. 

 • Va puteti surprinde placut invitatii

  Va puteti surprinde placut invitatii cu aperitive, feluri de baza sau deserturi delicioase in acest model de vase termorezistente buline cu capac. Puteti gasi aceste vase yena cu buline in diferite dimensiuni, iar capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat.

 • Acest model de vase termorezistente

  Acest model de vase termorezistente vine cu un capac din plastic rezistent, bine etansat, ce nu permite scurgerea lichidelor. Prin alegerea vaselor yena cu capac de plastic economisesti spatiu si, totodata, poti organiza mai bine alimentele in frigider. De altfel, cu aceste vase yena poti reincalzi usor preparatele in cuptor.

 • Fie pentru gatirea preparatelor, fie

  Fie pentru gatirea preparatelor, fie pentru servire, fie pentru depozitarea alimentelor in frigider, elementul comun si practic in acesta ecuatie consta in vase termorezistente rotunde. Borcam va ofera aceste vase yena rotunde cu capac in 5 dimensiuni diferite. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat.

 • Acest vas yena are doua capace: un

  Acest vas yena are doua capace: un capac yena si un capac special. Astfel, modelul acesta de vase termoizolante are un sistem de vidare, ce nu permite mirosului sa iasa afara. Aerul din interior este scos afara automat si gradat in timpul incalzirii la cuptorul cu microunde. 

 • Pentru a fi eficiente in prepararea

  Pentru a fi eficiente in prepararea felurilor de mancare, avem nevoie de vase termoizolante ovale. In plus, vasele yena ovale pot fi depozitate cu usurinta in frigider. Aceste vase yena cu capac pot fi gasite in mai multe dimensiuni. Capacul poate fi folosit si ca un vas yena separat.

 • Daca veti alege aceste vase yena cu

  Daca veti alege aceste vase yena cu capac, veti putea gati cu placere si intr-un mod practic atat zilnic, cat si pentru ocaziile speciale. In acest model de vase termoizolante patrate, mancarea va avea si o prezentare deosebita in fata invitatilor! Sigur ii veti cuceri!

Next Previous
Scroll