Vas termorezistent forma chec

New

Exista o varietate de checuri, ce pot preparate in acest vas termorezistent forma chec, de la chec cu cacao, la chec de lamaie, chec marmorat, chec cu iaurt etc.

In plus, aceste vase yena sunt foarte bune pentru coaceerea prajiturilor in cuptor, dar si pentru gatirea si servirea altor preparate: drob, salata de boeuf, paine de casa si lista poate continua cu imaginatia voastra.

More details

59104
v: ~1630 cc.

Vase termorezistente dreptunghiulare, adanci - pot fi folosite in cuptor normal, in cuptorul cu microunde,
in congelator si frigider, masina de spalat vase sau ca platou de servire.


Instructiuni de folosire:

Vasul yena nu trebuie pus direct pe sursa de incalzire: flacara, grill, plita.

Evitati variatiile majore de temperatura, ce pot fisura vasul. Nu bagati vasul scos din cuptor direct in frigider sau invers.

Nu il folositi pentru gatirea produselor congelate.

Pentru manevrarea vasului yena in cuptor folositi intotdeauna manusi de bucatarie pentru oale incinse!

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Un chesecake, un chec de lamaie, o

  Un chesecake, un chec de lamaie, o briosa cu afine, o prajitura cu cacao sau fructe, toate poate fi preparate in acest vas termorezistent. Borcam va ofera aceste vase yena adanci, cu un model liniar, de dimensiuni mici, concepute ca forme pentru prajituri si pentru prepararea lor in cuptor.

 • Un gust desavarsit al mancarii

  Un gust desavarsit al mancarii trebuie acompaniat de o prezentare pe masura. Puteti realiza aceste duo de succes prin intermediul acestui vas termorezistent cu un model interesant. Pe langa aspectul estetic, acest model de vase yena are multiple scopuri practice, de la coacerea prajiturilor in cuptor si servirea preparatelor, la depozitarea alimentelor.

 • Uneori, ii poti oferi un cadou

  Uneori, ii poti oferi un cadou frumos iubitului tau prin gatirea desertului lui preferat. Din acest motiv, in bucatarie ar trebui sa se regaseasca vase yena adanci. Modelul atractiv al acestui vas termorezistent te va ajuta sa ii oferi prajiturei tale gustoase si o prezentare pe masura!

 • Din arsenalul bucatariei nu ar

  Din arsenalul bucatariei nu ar trebui sa lipseasca vase yena adanci. Intrebuintarile practice si gastronomice sunt numeroase, de la coacerea prajiturilor in cuptor,pana la servirea si prepararea altor alimente: salate, ciuperci cu maioneza, etc.  In plus, acest vas termorezistent are un desigin atractiv, ce va spori prezentarea preparatelor dvs!

Scroll