Moscow - vesela portelan restaurant & acasa - 345 p

New

Aceasta vesela portelan contine 345 de piese. Un design cu care ne-am obisnuit, de culoare alba, foarte potrivit in restaurant sau hotel. Este perfecta pentru: hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

More details

Set de masa portelan compus din:

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

Products In The Same Category

 • Mesele in familie si evenimentele

  Mesele in familie si evenimentele sociale au un element comun, setul de masa din portelan de la Gural, elementul-cheie pentru petreceri reusite. Aceasta vesela portelan, de culoare alba, contine piese de forma rotunda.

 • Vesela portelan asezata pe masa cu

  Vesela portelan asezata pe masa cu mancare gatita poate fi scenariul perfect pentru a atrage familia la masa si a recupera timpul pierdut.  Totodata, acest serviciu de masa din portelan poate fi utilizat si la evenimentele office, de la intalniri de afaceri la receptii business. Este un set de vase din portelan, cu un design clasic, pentru 12 persoane, iar piesele au o forma rotunda.

 • La o masa se fac afaceri, intelegeri

  La o masa se fac afaceri, intelegeri diplomatice, se impaca familii, iar pentru a asigura confortul culinar si atmosfera prietenoasa este nevoie de vesela portelan. Acest set de masa din portelan este de culoare alba, iar forma rotunda a pieselor este decorata cu un model liniar. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Pentru ca petrecerea-surpriza sau

  Pentru ca petrecerea-surpriza sau cina organizata de tine sa aiba succes, ai nevoie de un serviciu de masa din portelan pentru a asigura inivitatilor confortul culinar. Totodata, vesela portelan este necesara pentru a incheia afaceri de succes la restaurante sau evenimente corporate.  Piesele au o forma rotunda, ce confera acestui serviciu de masa din portelan un design simplu si elegant.

 • Acest serviciu de masa din portelan

  Acest serviciu de masa din portelan vine cu un design elegant si reprezinta varianta sigura pentru un aranjament al mesei rafinat, atat la evenimente sociale, cat si la mesele in familie. Piesele, de culoare alba, au o forma rotunda.

 • Gural va ofera un serviciu de masa

  Gural va ofera un serviciu de masa din portelan aparte, cu un model hexagonal al pieselor de culoare alba. Aceasta vesela portelan cu design hexagonal poate crea un aranjament deosebit atat in mesele din familie, cat si in receptii business, restaurante, nunti, botezuri etc.

 • O cina de afaceri sau o masa in

  O cina de afaceri sau o masa in familie, un eveniment corporate sau o nunta, toate au nevoie de un element-cheie: un serviciu de masa din portelan! Vesela portelan este de culoare alba, iar piesele au un model rotund, ce ii confera un design classy si rafinat.

 • Pentru un oferi mesei voastre un

  Pentru un oferi mesei voastre un touch special, alegeti acest serviciu de masa din portelan, cu un model patrat al pieselor. Designul interesant si elegant face ca aceasta vesela portelan sa poate fi utilizata ca vesela restaurant, vesela hotel sau vesela horeca.

 • Masa voastra merita un look modern

  Masa voastra merita un look modern si poate capata acest lucru printr-un serviciu de masa din portelan, cu un model patrat al pieselor. Aceasta vesela portelan poate completa designul unei mese in familie, dar si designul unei mese de restaurant, de hoteluri, nunti etc.

 • Vesela portelan nu se va demoda

  Vesela portelan nu se va demoda niciodata si este o investie sigura in bucatarie. Serviciu de masa din portelan are un design simplu si elegant, perfect pentru: hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

 • Pentru o dieta echilibrata, avem

  Pentru o dieta echilibrata, avem nevoie de peste, iar aceasta vesela portelan poate oferi o prezentare frumoasa si convinge si pe cei mai sceptici sa manance din preparatele voastre pescaresti. Acest serviciu de masa din portelan contine piese in forme de peste, pentru mancaruri pe baza de peste si fructe de mare, potrivit atat pentru intalniri business, cat si pentru mese in familie.

 • Acest serviciu de masa din portelan

  Acest serviciu de masa din portelan vine cu un design special pentru servirile de tip bufet suedez, ce poate fi varianta de succes pentru zile de nastere, petreceri tematice, receptii business, diferite evenimente sociale organizate la hoteluri etc. Vesela portelan are culoarea alb, iar piesele au forme si dimensiuni diferite pentru o varietate de feluri de mancare delicioase!

 • Aceasta vesela portelan, de culoare

  Aceasta vesela portelan, de culoare alb, contine castroane de diferite modele si marimi pentru a servi cum se cuvine felurile de mancare in contexte variate, de la nunti, zile de nastere, mese in familie, la evenimente corporate.

 • Farfurii din portelan, de diferite

  Farfurii din portelan, de diferite forme si marimi, ce pot juca roluri variate- de vesela restaurant, vesela hotel, veseila horeca. De exemplu, aceasta vesela portelan este perfecta pentru hoteluri, evenimente sociale, receptii business, zile onomastice, botezuri, nunti, etc.

 • Aceasta vesela portelan alba are un

  Aceasta vesela portelan alba are un design clasic si este ideala pentru o masa festiva  cu familii numeroase, dar si pentru nunti, botezuri, evenimente corporatiste etc. Acest set de vase din portelan este pentru 12 persoane.

 • Indiferent ca organizezi o

  Indiferent ca organizezi o petrecere-surpriza sau o masa festiva cu toti prietenii, ai nevoie de vesela portelan.  Acest set de masa din portelan are un un model clasic, iar piesele au o forma rotunda. Set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Un eveniment social, fie ca este

  Un eveniment social, fie ca este vorba despre o receptie, un dineu sau o nunta si botez, prezenta unui serviciu de masa din portelan este obligatorie. Vesela portelan alba are un design clasic, iar piesele au o forma rotunda. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Vine ziua sotului sau partenerului

  Vine ziua sotului sau partenerului tau si vrei sa ii organizezi o petrecere ca la carte? Atunci ai nevoie de un serviciu de masa de portelan. Cu aceasta vesela portelan, ce are un design clasic cu siguranta nu vei da gres! Piesele serviciului sunt albe si rotunde.  Acest serviciu de masa din portelan contine 42 de piese.

 • Forma patrata a pieselor ii confera

  Forma patrata a pieselor ii confera acestui serviciu de masa din portelan un design modern si atragator.  Aceasta vesela portelan poate fi utilizata pentru receptii oficiale, evenimente coorporatiste, cat si pentru mesele in familie. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Fie ca este vorba despre mese

  Fie ca este vorba despre mese festive in hoteluri si restaurante sau mese in familie, vesela de portelan de la Gural reprezinta elementul estetic si practic absolut necesar pentru desfasurarea evenimentului. Vesela de portelan are un design clasic, iar piesele au o forma rotunda. Acest serviciu de masa din portelan contine 42 de piese.

 • Serviciul de masa din portelan poate

  Serviciul de masa din portelan poate fi utilizat atat in contexte oficiale cum ar fi, evenimente coorporatiste, receptii business, dar si in contexte sociale, cum ar fi nunti, botezuri, zile de nastere. Piesele au o forma rotunda, iar designul acestei vesela portelan este clasic si elegant. Acest serviciu de masa din portelan contine 60 de piese.

 • Pentru a da evenimentului sau

  Pentru a da evenimentului sau petrecerii tale un look deosebit si cool, ai nevoie de acest serviciu de masa din portelan cu un design exotic. Vesela portelan are culoarea clasica alba, insa piesele au o forma nedefinita si originala.  Acest set de vase din portelan contine 30 de piese.

 • Daca v-ati plictisit de stilul

  Daca v-ati plictisit de stilul clasic al aranjamentelor de la nunti, botezuri sau vreti sa organizati o petrecere altfel, solutia pentru voi este vesela portelan de la Gural. Prin forma dreptunghiulara a pieselor, acest serviciu de masa din portelan capata un design modern si fresh. Serviciul de masa din portelan contine 167 de piese.

 • Un element practic ce nu poate lipsi

  Un element practic ce nu poate lipsi de la o nunta, botez sau zi de nastere, este un serviciu de masa din portelan, pentru a oferi invitatilor confortul culinar.  Vesela portelan, de culoare alba, are un design clasic si rafinat prin forma rotunda a pieselor. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • Designul clasic al acestui serviciu

  Designul clasic al acestui serviciu de masa din portelan se poate plia pe orice concept de aranjament de la restaurant, hotel, la nunti, botezuri etc. Piesele au o forma rotunda si un model cu linii, iar vesela portelan este de culoare alba. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane

 • Designul simplist, elegant, de

  Designul simplist, elegant, de culoare alba al acestui serviciu de masa din portelan ii confera intrebuintari mutiple - de vesela restaurant, vesela hotel, vesela horeca. Aceasta vesela portelan se poate utiliza chiar si mesele in familie. Este un serviciu de masa din portelan pentru 12 persoane.

 • De la receptii business, evenimente

  De la receptii business, evenimente corporate, la nunti, zile de nastere, toate aceste contexte oficiale si sociale au nevoie de vesela portelan. Acest serviciu de masa din portelan este de culoare alba, iar piesele au o forma rotunda, ce ii confera un design clasic si elegant. Este un set de vase din portelan pentru 12 persoane.

 • Multi dintre noi gatim sau ne place

  Multi dintre noi gatim sau ne place sa mancam preparate la cuptor, fie ca este vorba despre musaca, lasagna, tortellini cu carne sau branza etc. Pentru acest lucru, avem nevoie de acest serviciu de masa din portelan pentru a ne satisface dorintele culinare! Acesta vesela portelan este de culoare alba, are forme diferite, iar piesele au un model atractiv pe lateral.

 • Pentru ca invitatii sa fie

  Pentru ca invitatii sa fie impresionati de aperitivele voastre de acasa sau la restaurant, aveti nevoie de aceste vase servire de la Gural. Vesela portelan contine vase de servire aperitiv si sosiere de dimensiuni diferite si forme variate pentru un design frumos si rafinat al mesei. 

 • O masa este incompleta fara solnite,

  O masa este incompleta fara solnite, la fel cum mancarea nu are gust fara cantitatea potrivita de sare. Prin intermediul acestor solnite portelan, fiecare isi poate personaliza cu sare felul de mancare! Aceste solnite pot fi utilizate in contexte diferite, de la vesela restaurant, vesela hotel, vesela horeca, la vesela perfecta pentru mesele in familie.

Next Previous
Scroll